„Анонимните България" на протест срещу беззаконието в страната

„Анонимните България" на протест срещу беззаконието в страната
Организаторите от „Анонимните България" подканят присъстващите на протеста да вземат камери, фотоапарати и телефони, за да документират всяко свое действие по време на акцията, за да могат по този начин да се предпазят срещу манипулации. Снимка: „Анонимни
A A+ A++ A

Национален мирен протест срещу беззаконието в държавата организират граждани, обединили се във „Фейсбук" групата „Анонимните България".

Протестът е предвиденза събота, в 10.00 часа, пред сградата на паррламента, информира БГНЕС.

Очаква се няколкостотин души да се съберат пред Народното събрание, като организаторите призовават тези, които не могат да се включат в протеста, да отидат пред съответната община или посолство в населеното място, където се намират, и да запалят по една свещ като знак на подкрепа.

Организаторите от „Анонимните България" подканят присъстващите на протеста да вземат камери, фотоапарати и телефони, за да документират всяко свое действие по време на акцията, за да могат по този начин да се предпазят срещу манипулации.

Гражданите ще протестират срещу беззаконието и неработещата съдебна система в България, срещу корупционните скандали и незаконно забогателите хора на гърба на народа.

„Много е вероятно след протеста на 19 януари полицията да опита да ни засече.Те със сигурност ще опитат защото ще им станем неудобни.Но ако ни заловят има ли хора които ще продължат това дело?", пише на официалната страница на „Анонимните България" в социалната мрежа от 4 януари.

#граждани #протест #беззаконие #„Фейсбук" #група #НС #Парламент

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите