ДПС обвини Цветанов в подмяна на тезата за опит за убийство на Доган

ДПС обвини Цветанов в подмяна на тезата за опит за убийство на Доган
Още преди да е готова експертизата на пистолета, той обяви, че с него не може да се убие човек, коментира депутатът Христо Бисеров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ръководството на ДПС обвини вътрешния министър Цветан Цветанов в подмяна на тезата за политическо покушение в такава за криминално престъпление от лични подбуди.

„Цветан Цветанов беше първият, който насади тезата, че това не е опит за убийство. Още преди да е готова експертизата на пистолета, той обяви, че с него не може да се убие човек," коментира депутатът Христо Бисеров на специална пресконференция в неделя.

Новоизбраният председател на ДПС Лютви Местан допълни, че към тялото на нападателя Октай Енимехмедов са били прикрепени и два ножа.

„Кога прецениха, че целта на газовия пистолет не е зашеметяване, за да може да се борави по-лесно с другото оръжие – ножовете," попита той.

Местан подчерта, че от ДПС изключително много държат да бъдат запазени здравето и живота на нападателя, защото само той може да отведе разследването до политическите поръчители на посегателството срещу Ахмед Доган.

#ДПС #Ахмед Доган #Лютви Местан #Христо Бисеров #Октай Енимехмедов #Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници