Корпусът на HTC M7 вече може да се закупи онлайн

Корпусът на HTC M7 вече може да се закупи онлайн
A A+ A++ A

Вече видяхме снимки на следващия флагман на HTC, за които се твърди, че са съвсем автентични и показват смартфона в неговия реален вид, но следващата порция от кадри хвърля нова светлина върху модела с кодово име M7. Те идват от сайта ETradeSupply и на практика показват един от основните компоненти на телефона - неговия корпус, който помества останалите части. Той не носи някаква особена информация, но все пак потвърждава истинността на по-ранните снимки, за която не бяхме особено сигурни.

Според сайта размерите на корпуса подсказват, че екранът ще е с диагонал около 4,7", а наблюденията им показват, че предната част на корпуса е изработена от алуминиева сплав. Задната част прилича много на тази в HTC Droid DNA, но с някои промени в детайлите. Върху корпуса присъстват отвори за microUSB порт, жак за слушалки и бутони за включване и за контрол на звука. Интересно е, че върху панела е оставено и място за бутон за камерата, което е добре дошла промяна, тъй като от много време в телефоните на компанията с Android липсваше такъв.

Според досегашните слухове смартфонът ще има екран с резолюция 1920 х 1080 пиксела, което означава, че ще предложи впечатляващата пикселна гъстота от 469 ppi. Очакваме да има четириядрен процесор Snapragon S4 Pro с честота 1.7GHz, 2GB RAM, 32GB вградена памет и 13МР камера. Скорошни слухове подсказаха, че премиерата на модела няма да се състои на мобилния конгрес в Барселона, а няколко дни по-рано - на 19 февруари. По-късно Елдар Муртазин от Mobile-Review.com спомена 17 февруари като дата за събитието в Лондон.

http://www.etradesupply.com/oem-htc-m7-housing.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници