Бащата на убитата Яна: Чеци може да убие и вашето дете

Бащата на убитата Яна: Чеци може да убие и вашето дете
Николай Русинов твърди, че е невинен. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ако подсъдимият Николай Русинов – Чеци, евентуален убиец, излезе на свобода, може да убие и друго дете, затова, ако трябва, ще се обърна и към Европа, заяви бащата на убитата в Борисовата градина Яна Кръстева.

„Няма какво да говоря с подсъдимия Николай Русинов – Чеци, за мен той е един убиец. Аз съм загубил детето си, не съм тръгнал да печеля от загубата на детето ми. Този евентуален убиец утре ще убие друго дете. Затова аз ще говоря до дупка и пред Европа“, каза Явор Кръстев пред Би Ти Ви.

Адвокатът Иво Найденов каза, че вярва, че клиентът му Николай Русинов е невинен. Той каза, че иска хората да решат, че ДНК експертизата не е решаваща, защото Чеци никога не е отричал, че е имал контакт с Яна.

Юристът определи обвинението по Яна като един роман, в който имало факти, които изобщо не са се случвали. „За мен няма достатъчно доказателства прокуратурата да избърза и да внесе обвинителен акт“, каза адвокат Найденов. Според него има пропуски още в първите мигове на разследването, а има съмнения, че на мястото на убийството е имало още 2 лица.

 

#Николай Русинов #Чеци #Яна #Явор Кръстев #убийство #Борисова градина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници