Продажбите на HTC M7 може да започнат още на 8 март

Продажбите на HTC M7 може да започнат още на 8 март
A A+ A++ A

На 19 февруари HTC организира събитие в Лондон, на което очакваме да представи нови продукти преди мобилния конгрес и сред тях е много вероятно да бъде и смартфонът M7. Той вече не е тайна и досега видяхме снимки на него и на негови компоненти, а освен това и на новата версия на интерфейса Sense. Все още не беше ясно кога ще започнат продажбите му, макар че наскоро от DigiTimes да подсказаха, че това ще стане през втората половина на март. Оказва се, че пазарната премиера може да бъде и по-рано, което вероятно ще бъде рекорд за компанията по отношение на времето между представянето на нов продукт и появата му в магазините.

По данни на сайта HTC Source тайванската компания се кани да започне продажбите на телефона още на 8 март, което ще е по-малко от 3 седмици след официалното представяне. Най-вероятно първо ще го получат страните в Европа, което ни дава надежда, че през март ще се появи и в България. Ранният старт показва желанието на компанията да изпревари Galaxy S IV, чиято презентация очакваме в края на март или началото на април.

По отношение на цветовете, в които ще се предлага устройството, сайтът пише, че то няма да е налично само в черно, каквито кадри видяхме досега. Очаква се да има и вариант в бяло или сребристо, но не е ясно дали компанията ще предложи още цветови опции, каквито осигурява за моделите си с Windows Phone 8. Не е изключено телефонът да се появи и с алуминиев корпус, но в подкрепа на това няма достатъчно доказателства.

http://htcsource.com/2013/01/exclusive-htc-m7-retail-availability-and-a-second-color-option-revealed/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници