HTC подготвя M4 и G2 след M7

HTC подготвя M4 и G2 след M7
A A+ A++ A

Съвсем логично вниманието на всички ни е насочено към 19 февруари, когато очакваме HTC да представи топмодела си с Android. Устройството носи кодовото име M7 и няма да е единственото, което ще видим с бранда на компанията през идните месеци. По данни на evleaks, който досега е осигурявал достоверна информация за очакващи премиерата си устройства, следващите модели на HTC са с кодови имена M4 и G2.

Както подсказва името му, M4 ще е в една серия с М7, но с по-скромни технически характеристики - нещо като отношението на моделите One X и One S. Очаква се да разполага с двуядрен процесор Snapdragon с честота 1.2GHz, 4,3" дисплей с резолюция 720p и 2GB RAM. Отново ще разполага с 13МР камера, но ще има наполовина по-малко вградена памет - 16GB. Операционната система ще е Android 4.2 с интерфейс Sense 5.0, а сред характеристиките са още 1МР предна камера и LTE възможности.

HTC G2 се очертава бюджетен модел от типа на HTC Desire C с 3.5" дисплей с HVGA резолюция, 512MB RAM и 4GB ROM памет, 5МР камера и Android 4.0. За да изкуши потребителите, ще има процесор с честота 1GHz и батерия с по-голям капацитет.

http://www.unwiredview.com/2013/02/01/after-the-htc-m7-an-m4-and-a-g2/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници