Провали се трансфер на Иван Иванов в италианския „Киево"

A A+ A++ A

Италианският футболен клуб "Киево" е имал идея да вземе под наем защитника на "Партизан" и български национал Иван Иванов, но сръбският клуб е отклонил това предложение.

Освен това италианците са държали да има опция за закупуване през лятото.

"Нещата не бяха сериозни, те не се харесаха нито на нас, нито на Иванов", каза спортният директор на "Партизан" Любиша Тумбакович пред вестник "Спортски журнал", цитиран от „Дневник".

От доста време Иванов беше трансферна цел на "Киево". "Летящите магарета" са планирали да продадат Андреоли на някой по-голям клуб, а българинът да бъде негов заместник. Говореше се за сума от 2 милиона евро, но още тогава беше ясно, че отборът от "Верона" няма да даде такава сума за стопер.

В "Киево" са имали друга идея - да вземат Иван Иванов под наем с възможност за закупуване. Това е любимият вариант за италианските футболни клубове, тъй като с нищо не ги задължава.

"Наистина, имаше предложение от Италия, но "Партизан" не го прие, каза Иванов пред сръбските медии. Не мога да ви кажа от кой клуб бе предложението, защото всичко е свършено и няма нужда. Със сигурност оставам в "Партизан" до лятото".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници