Galaxy Nexus разопакован от нинджи... и още нещо

Galaxy Nexus разопакован от нинджи... и още нещо
A A+ A++ A

Всеки път когато Google пуска нов телефон Nexus, компанията отбелязва това по специален начин, който включва нинджи. На тях е поверено разопаковането на устройството и излизането на Galaxy Nexus не прави изключение. Този пък обаче видеото към разопаковането е малко по-особено и би трябвало да умили всички, които преди много години са прeкарвали десетки часове в компанията на игри като Double Dragon или Karateka. Специфичното в новия епизод е, че той преминава в интерактивна 8-битова игра, първите три нива от която се играят директно в браузъра. Останалите могат да се довършат с изтеглянето от Android Market на безплатната игра Clash of The Nexus Ninjas.

Но стига обяснения, тъй като никакво описание не може да пресъздаде това, което ви очаква, след като се впуснете в интерактивното приключение по-долу.

" target="_blank">http://www.youtube.com/v/v2_pQRVwE3s?version=3&hl=en_GB">http://www.youtube.com/v/v2_pQRVwE3s?version=3&hl=en_GB" type="application/x-shockwave-flash" width="580" height="325" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true">

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници