Румен Петков пак критикува министър Павлова - този път заради винетките

Румен Петков пак критикува министър Павлова - този път заради винетките
„Възмутен съм от поредното безхаберие на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, защото то ще струва стотици левове на всички честни, почтени български граждани, данъкоплатци и шофьори, коментира Румен Петков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

След като обвини регионалния министър Лиляна Павлова в саботаж на референдума заради непочистени пътища, депутатът от БСП Румен Петков намери нов повод за критики към нея – изчерпването на винетните стикери в разпространителската мрежа.

Валидността на миналогодишните винетки изтече на 31 януари и оттогава всички шофьори трябва да се снабдят с актуални стикери. От много области в страната обаче бяха получени сигнали за изчерпването им.

По-рано в събота от Агенция „Пътна инфраструктура" съобщиха, че до понеделник ще бъдат разпространени още 120 000 стикера.

„Възмутен съм от поредното безхаберие на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, защото то ще струва стотици левове на всички честни, почтени български граждани, данъкоплатци и шофьори," коментира Румен Петков по повод недостига на винетки в избирателния му район Плевен.

„Ако за нея 200-300 лв. не са пари, за нормалните, почтените жители на България, това са пари. Неспособността й да организира този процес е още едно доказателство за това, че жената си е объркала мястото. Лошото е, че обърква и българските граждани и им бърка в джоба със своята некадърност," заяви още Румен Петков, цитиран от информационна агенция „Фокус".

#Румен Петков #Лиляна Павлова #винетки #Плевен #АПИ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници