Делото срещу похитителя от Сливен е върнато на прокуратурата

Делото срещу похитителя от Сливен е върнато на прокуратурата
Стефан Стефанов получи присъда от 16 години и 8 месеца "лишаване от свобода" от Бургаския апелативен съд и да заплати на пострадалия Станчо Станев 100 000 лв. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Делото срещу похитителя от Сливен Стефан Стефанов е върнато на прокуратурата в града. Това е решението на Апелативния съд в Бургас, съобщиха от пресслужбата на съда.

Според магистратите обвинителният акт задължително трябва да посочи фактите, които да аргументират деянието и участието на Стефанов в него, предаде Би Ти Ви.

В решението на Апелативния съд е отбелязано, че е недопустимо в обвинителния акт, особено изготвен от окръжна прокуратура, да се съдържат факти и обстоятелства, които не намират опора в наличната доказателствена част от досъдебното производство, да се правят фактически констатации, които са "явно голословни", а приетите за осъществени престъпления да не съответстват на изложената фактическа обстановка.

През март 2011 г. Стефанов се опита да ограби банка в Сливен, простреля един от охранителите и държа като заложници служителки от банковия офис

#Сливен #Стефан Стефанов #похитител #заложници #банка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници