Samsung REX е нова серия от обикновени телефони за Индия

Samsung REX е нова серия от обикновени телефони за Индия
A A+ A++ A

Обикновените мобилни телефони все още се радват на голяма популярност и доказателство за това е успехът на моделите Nokia Asha. Samsung не иска да пропусне да се включи подобаващо и в този пазарен сегмент и доказателство за това е новата серия REX, която засега ще е достъпна за индийските потребители. В нея влизат 4 модела - REX 60, REX 70, REX 80 и REX 90, и те едва ли ще спечелят феновете на хай-енд моделите с технически характеристики.

REX 60 е най-евтин от групата и предлага 2.8" резистивен сензорен дисплей с резолюция QVGA, 1.3МР камера, възможност за работа с 2 SIM карти и батерия за 15 часа разговори. В софтуерно отношение присъстват приложения за достъп до Facebook, Twitter и GTalk, а освен това са включени Opera Mini и 10 пълни игри от Gameloft. Откриваме и съвместимост с услугата ChatON и достъп до още софтуер от магазина Samsung App.

REX 70 осигурява 3" дисплей с QVGA резолюция, 2МР камера, работа с 2 SIM карти и батерия за 13 часа разговори. Останалото е същото като в REX 60. Подобни характеристики има и REX 80, но с 3МР камера, Wi-Fi 802.11b/g/n и батерия за 14,7 часа разговори. Най-функционален се оказва моделът REX 90, който има 3.5" дисплей с HVGA резолюция, 3.2МР камера, работа с 2 SIM карти, поддръжка на Wi-Fi 802.11b/g/n мрежи и батерия за 15 часа разговори. Цените на телефоните в Индия започват от 79 долара за REX 60 и стигат до 120 долара за REX 90.

http://www.bgr.in/manufacturers/samsung/samsung-launches-rex-60-rex-70-rex-80-and-rex-90-in-india-to-take-on-nokia-asha-starts-from-rs-4280/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници