Без изявления приключи заседанието на Министерския съвет след оставката на кабинета

Без изявления приключи заседанието на Министерския съвет след оставката на кабинета
Някои министри от Кабинета „Борисов“ се оказаха изненадани от новината за оставка на правителството. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Заседанието на Министерския съвет, което се проведе, след като премиерът Бойко Борисов обяви, че ще внесе оставката на кабинета, приключи без изявления.

На заседанието присъстваха министър-председателят, както и всички министри, съобщи БНТ.

Някои министри от Кабинета „Борисов“ се оказаха изненадани от новината за оставка на правителството, за която премиерът съобщи от трибуната на парламента още преди заседанието на Министерския съвет, съобщи „Дневник“.

Това е негово лично решение. Разбрах за оставката от медиите. Най-важното вече е свършено във фонд „Научни изследвания“, призна пред журналистите министърът на образованието Стефан Воденичаров.

Не може да сме правителството, което ще остави спомен за разбити глави и кръв по улиците. Решението ни е отговорна позиция към държавата, коментира Томислав Дончев, който беше предложен за министър на финансите на мястото на Симеон Дянков.

На заседанието на кабинета присъства и Дянков, но той отказа коментар за медиите. Без да направи изявление пред журналистите, на заседанието отиде и министърът на икономиката Делян Добрев.

#Министерския съвет #Бойко Борисов #министър-председател на България #оставка на правителството #Стефан Воденичаров #Делян Добрев #Симеон Дянков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници