Цветанов преброи 12 000 фенове на Борисов във „Фейсбук“ за 2 часа

Цветанов преброи 12 000 фенове на Борисов във „Фейсбук“ за 2 часа
Над 12 000 души са заявили подкрепа за премиера Бойко Борисов само за два часа във „Фейсбук“, изтъкна вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Над 12 000 души са заявили подкрепа за премиера Бойко Борисов само за два часа във „Фейсбук“, изтъкна вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Той се появи пред сградата на Народното събрание, където се провежда протест против оставката на Кабинета „Борисов“, депозирана преди часове в парламента, предаде Информационна агенция „Фокус“.

„В момента има обаждания на граждани от цялата страна, на тези, които милеят за България и за нейната стабилност“, посочи Цветан Цветанов и допълни, че най-важното е да се запазят спокойствие и хладнокръвие, за да бъде избран Бойко Борисов за премиер на България отново.

Той обясни, че се е присъединил към днешния протест, а не към вчерашния, защото днес всички са застанали с лицата си.

„Това, което наблюдавахме вчера на 140-годишнината от обесването на Васил Левски – хора, които не поднесоха цветя, а поднесоха камъни към българските полицаи. Това е ясна постановка и режисиран сценарий“, заяви още вътрешният министър на кабинета в оставка.

Той подчерта, че българските полицаи искат само да запазят обществения ред и сигурност в държавата.

„Затова премиерът днес подаде оставка. В една демократична държава единственият демократичен начин, за да има законно избрано управление, са парламентарни избори. Това мнозинство, което ще направим заедно, ще покаже на цяла Европа, че България е силна със своето гражданско общество“, завърши Цветан Цветанов.

#Борисов #оставка #Бойко Борисов #Цветан Цветанов #протест #Народно събрание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници