Антон Кутев: Цветанов е отговорен, ако протестът бъде окървавен

Антон Кутев: Цветанов е отговорен, ако протестът бъде окървавен
"Отговорността за реда в страната продължава да бъде на ГЕРБ, заяви Антон Кутев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лично Цветан Цветанов ще бъде отговорен, ако протестът в неделя бъде окървавен от целенасочени провокации, заяви депутатът от Коалиция за България Антон Кутев.

"Отговорността за реда в страната продължава да бъде на ГЕРБ. Страната продължава да има министър на вътрешните работи, всички зам.-министри също продължават да бъдат на работа, подчерта Кутев", заяви Кутев, цитиран от БГНЕС.

В партийната централа на БСП са постъпили сигнали за това, че е започнало масово изкупуване на боксове, бухалки, бомбички.

От левицата имат информация и, че е започнала мобилизация на клубове, занимаващи се с бойни изкуства за утрешния протест.

"Освен за обичайните агитки, става дума и за бойни клубове, за хора, които почти професионално се занимават със силови спортове. Хора, свързани с Митко Каратиста са намесени в организацията за утре", отбеляза още Антон Кутев.

"Сигурни сме, че опасенията за провокации са напълно основателни. Има сили, които искат да провокират безредици, а кои са те е работа на прокуратурата и МВР да разберат", заяви още той.

#Цветан Цветанов #Коалиция за България #Антон Кутев #ГЕРБ #протест #провокации

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници