Цветанов: Опозицията да сформира правителство

Цветанов: Опозицията да сформира правителство
Аз съм убеден, че българските граждани могат сами да преценят какво могат да направят на едни демократични избори, обяви Цветан Цветанов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Нека тези, които призоваваха от опозицията правителството да си подаде оставката, да бъдат тези, които сега да формират правителство и те да проведат избори – честни, демократични“, призова министърът на вътрешните работи в оставка Цветан Цветанов.

„Знаете колко несъстоятелна беше тезата последните месеци, когато те лансираха, че сегашното правителство ще проведе най-недемократичните избори, които се провеждат в България последните 23 години“, каза още Цветанов преди началото на Консултативния съвет по национална сигурност, цитиран от „Фокус“.

„Затова и премиерът взе това решение – да подаде оставка, за да се спрат тези долни спекулации от политическите ни опоненти“, подчерта министърът в оставка.

„Аз съм убеден, че българските граждани действително няма кой и как да ги манипулира по тази тема, а те могат сами да преценят какво могат да направят в едни демократични избори и да упражнят правото си на глас“, каза още Цветанов.

#Цветан Цветанов #Консултативния съвет за национална сигурност

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници