Манолова: ГЕРБ иска още „да тупа топката“

Манолова: ГЕРБ иска още  „да тупа топката“
Това, което се случва в пленарната зала, е абсолютно неадекватно на това, което се случва на улицата, заяви Мая Манолова. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Парламентарното мнозинство на ГЕРБ иска „да тупа топката“, да вдъхне живот на този изчерпан парламент и да удължи живота на правителството в оставка, за да могат да дозаметат следите на отделните министерства, заяви депутатът от Коалиция за България Мая Манолова.

„Това, което се случва в пленарната зала, е абсолютно неадекватно на това, което се случва на улицата и по домовете на българските граждани. Когато хората протестират срещу високите сметки за ток срещу невъзможността да ги платят, ние ще се занимаваме с ратифициране на спогодба с Швейцария за избягване на двойното данъчно облагане на доходите и на имуществото. Ние заявихме кой е истинският дневен ред, който ще отговори на това, което искат хората и който не се разгледа“, подчерта Манолова, цитирана от БГНЕС.

„За утре сме подготвили алтернативен дневен ред, който ще предложим на вниманието на парламента. Той ще включва промени в Закона за енергетиката, които да дадат възможност цената на ел.енергията да се променя повече от веднъж в рамките на една календарна година. Ще предложим мерки за намаляване на цените на ел.енергия. Ще предложим налагането на мораториум върху разпоредителните сделки на изпълнителната власт, включително на Черноморското крайбрежие, и проект за решение за покана на разширена мисия на международни наблюдатели на предстоящите парламентарни избори. ГЕРБ не са в час и така и не разбраха какво им се случи“, каза още Манолова.

#Коалиция за България #Мая Манолова #ГЕРБ #БСП #Закона за енергетиката #Манолова #Народното събрание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници