Анонимните хакнаха сайта на управляващите в Македония

Анонимните хакнаха сайта на управляващите в Македония
Действията на Анонимните са заради назначаването на Талат Джафери за министър на отбраната, което предизвика и протести в страната. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Анонимните хакнаха сайта на управляващата партия в Македония ВМРО-ДПМНЕ на премиера Никола Груевски.

От неделя вечерта сайтът на партията е блокиран и на нейната официално страница е публикувано съобщението на групата на Анонимните, съобщи БГНЕС.

В него се казва, че Груевски и ДПМНЕ са преминали всякакви граници с назначаването на Талат Джафери, бивш командир от нелегелната Армия за национално освобождение, за министър на отбраната.

„Ръководството на ДПМНЕ работи срещу интересите на Македония. Това е нашето заключение. За съжаление, ние сме принудени да се обърнем срещу партията, с която израснахме, в която се клехме, заради която бяхме унижавани и пребивани. Но за нас бе чест да сме част от ВМРО-ДПМНЕ. Ако грешим, Господ да ни накаже. Ние обаче няма да предадем Македония“, се казва още в дългото съобщение на Анонимните.

Групата призовава всички да се обединят за защитата на страната, а властите да не се опитват да ги определят като врагове от ляво или дясно, от север и от юг, защото те са обикновени граждани, които обичат Македония.

В петък и събота в центъра на Скопие се стигна до жестоки сблъсъци поради назначаването на Джафери за министър на отбраната. Десетки хора бяха ранени.

#Македония #Анонимните #Талат Джафери

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници