Берлускони имал цяла система за проституция

Берлускони имал цяла система за проституция
Берлускони отрича твърденията на разследващите. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Прокурорът по делото срещу Силвио Берлускони за секс с непълнолетна, известно като "Рубигейт" заяви, че в резиденцията на бившия премиер е действала цяла система за организирана проституция и младата мароканка е била само част от тази система, предаде БГНЕС.

Обвинителят Антонио Санджермано посочи, че става въпрос за сложна мрежа за проституция, организирана с помощта на бившата съветничка в областта Ломбардия Никол Минети, която също е подсъдима заедно с представителя на звезди Леле Мора и директора на информацията в телевизията "Рете Куатро" (собственост на Берлускони) Емилио Феде.

Според Санджермано експремиерът е наемал момичета за "персонала" на резиденцията Аркоре, които да предоставят сексуални услуги срещу пари в брой и обещания за работа и високи постове в политиката.

Тези разкрития са били направени след прослушване на телефонни разговори.

Разследващите власти твърдят, че мароканката Руби е била една от 33-те жени, които са имали сексуална връзка 74-годишния премиер и милиардер в замяна на пари и на скъпи подаръци, сред които бижута, коли и апартаменти за безплатно ползване.

Берлускони и хората, замесени в разследването, начело с мароканката Руби, отричат твърденията на разследващите, които се основават на доказателства, събрани и чрез проследяване на обаждания по мобилни телефони и подслушване на телефонни разговори.

#Силвио Берлускони #Италия #Руби #разследване #прокуратура

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници