БСП: Хората факли станаха символ на управлението на ГЕРБ

БСП: Хората факли станаха символ на управлението на ГЕРБ
Кадрите с рязането на лентички караха хората да сменят канала, обърна се към управляващите Ангел Найденов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Осъзнавате ли, че символ на вашето управление ще са хората факли – самозапалилите се“, с тези думи се обърна председателят на парламентарната група на Коалиция за България Ангел Найденов към управляващите на последното заседание на 41-вото Народно събрание.

„Кадрите с рязането на лентички караха хората да сменят канала, заминаващите от Терминал 2 ставаха все повече, мизерията стана начин на живот“, каза Найденов от парламентарната трибуна като оценка за мандата на ГЕРБ.

„Постната пица се превърна в емблема на финансовата политика, а след това за мнозина се оказа, че и такава няма“, каза още Найденов.

„Калинката без диплома се превърна в символ на вашата политика“, обяви лидерът на парламентарната група на Коалиция за България.

По думите му е трагично, че управляващите не осъзнават дълбочината на проблемите, които са създали на хората.

„Не разбирате и до днес какво изкара хората на улицата“, каза още Надейнов.

Изпращаме най-слабия парламент след 1989 г., парламент, ограден до днес с полицейски палки и заграждения, пазен не за хората, а от хората, обяви Найденов.

#Ангел Найденов #Народно събрание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници