БСП: Управляващите се държаха като глухонеми

БСП: Управляващите се държаха като глухонеми
Насреща си имахме стена от мълчание, която се разчупваше само заради някакви махленски закачки, така Мая Манолова коментира работата на 41-вото Народно събрание. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Управляващите в 41-вото Народно събрание се държаха като глухонеми, насреща си имахме стена от мълчание, която се разчупваше само заради някакви махленски закачки, които са обидни за висотата на тази сграда, обяви депутатът от Коалиция за България Мая Манолова, цитирана от „Фокус“.

„Бях част от този парламент и ми е изключително болно да кажа, че това беше най-слабият парламент. Той беше най-слабият не защото опозицията беше слаба, а защото срещу себе си имахме опонент, който през по-голямата част от времето се държеше като глухоням“, коментира Манолова след разпускането на Народното събрание от председателя Цецка Цачева.

„Българите заслужават един по-добър парламент и мисля, че следващото Народно събрание ще бъде, и заради протестите на хората, класи над 41-вото Народно събрание“, предрече депутатът от Коалиция за България.

„Ние не сме тук, за да се изявяваме като шоу звезди, както се случи през последните години, ние сме изпратени тук, за да свършим определена работа, да защитаваме интересите на хората“, обясни Манолова.

Тя подчерта, че е вложила цялата си сила, енергия, ентусиазъм да защитава тези, които са я избрали.

„Може би на моменти съм изглеждала прекалено остра и рязка, но хората заслужаваха да бъдат възмездени срещу всичко това, които им се изсипа върху главите от управлението на ГЕРБ“, коментира Мая Манолова.

#Мая Манолова #Народно събрание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници