Емил Кабаиванов няма да се кандидатира за депутат

Емил Кабаиванов няма да се кандидатира за депутат
„Като кмет на Община Карлово съм започнал много неща през първия мандат, които впоследствие изпаднаха в застой“, призна Емил Кабаиванов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Председателят на СДС Емил Кабаиванов няма да се кандидатира за народен представител на предсрочните парламентарни избори на 12 май.

„Като кмет на Община Карлово съм започнал много неща през първия мандат, които впоследствие изпаднаха в застой. През втория си мандат като кмет на общината съм поел ангажименти към моите избиратели, които няма да разочаровам“, обяви Кабаиванов, цитиран от „Фокус“.

Карлово е град, който заслужава много, има много стартирали проекти, които трябва да се продължат, подчерта Кабаиванов.

„Това, че няма да бъда кандидат за народен представител, ще ми даде възможност да отдам всички сили в предизборната кампания, за да помогна на колегите си от СДС и нашите партньори, за което ще изляза в отпуск“, каза Кабаиванов.

Като член на СДС от 1992 г. и като председател на партията ще използвам целия си личен авторитет при моите обиколки и срещи в цяла България, за да помогна на колегите - кандидати за народни представители, за да може СДС да получи максимално добър резултат на изборите, заяви Кабаиванов.

Той се ангажира в следващия парламент СДС да е истински дясна-дясноцентристка партия, която да работи за промяната на България.

„Нашите приоритети са икономиката, която трябва да заработи, и да даде възможност стандартът на живот на българските граждани да бъде повишен; образованието, здравеопазването и законността“, каза Кабаиванов.

#Емил Кабаиванов #Карлово

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници