ЕНП постави три условия, за да подкрепи ГЕРБ

ЕНП постави три условия, за да подкрепи ГЕРБ
ЕНП напълно разбира причините, довели до ситуацията в България и излизането на хората на улицата, каза Антонио Лопес. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Европейската народна партия дава категорична подкрепа за ГЕРБ на предстоящите избори, заяви генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес на среща, организирана от евродепутата Моника Панайотова в Брюксел във вторник.

Лопес дори очаквал покана от Бойко Борисов и Цветан Цветанов за визита в София, за да се включи в предизборната им кампания, съобщи „24 часа“.

Той  обаче постави 3 условия пред ГЕРБ, ако вземе властта: реформа в енергийния сектор, повече средства от еврофондовете за борба с младежката безработица, не само за инфраструктурни проекти, както и подкрепа за малките и средните предприятия.

Лопес похвали правителството на Борисов, че е трябвало да вземе трудни решения за реформи с голяма доза жертви от страна на населението, но това било неизбежно.

„ЕНП напълно разбира причините, довели до ситуацията в България и излизането на хората на улицата“, каза генералният секретар на ЕНП.

#Европейската народна партия #ЕНП #ГЕРБ #Антонио Лопес #Бойко Борисов #Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Външна политика
Последно от Външна политика

Всички новини от Външна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници