Арестуваха мъж, залял се със запалителна течност в Ботевград

Арестуваха мъж, залял се със запалителна течност в Ботевград
Виктория Русимова Снимка: botevgrad.com
A A+ A++ A

Полицаите от Ботевград арестуваха Николай Гацев, който се заля със запалителна течност пред дома на 45-годишната Виктория Русимова, съобщи БНР.

50 души от палатковия лагер пред парламента са в Ботевград, за да подкрепят 45-годишната жена.

Русимова трябва да бъде изведена в сряда от дома й от съдия-изпълнител, който е продал апартамента й заради задължения към кредитор. Миналата седмица ботевградчанката изпрати писмо до форум „Обединение“ на протестиращите в София. В него тя пише, че ще се самозапали на 27 март, тъй като цял живот се бори с трудностите, а вече е изгубила и жилището си, съобщи botevgrad.com.

Хората от Ботевград не застанаха зад нея, тъй като според тях съдия-изпълнителят Надя Василева е упълномощена да си свърши работата.

Историята датира от 2006 година, когато Виктория Русимова взема заем от банка ДСК, впоследствие този заем е изплатен от нейния поръчител, който пък завежда дело срещу Виктория и по съдебен път си търси парите с документи, които са юридически изрядни.

Съдия-изпълнителят Надя Василева успява да продаде жилището и отпреди четири месеца то вече има нов собственик. Той пристигна на място, за да влезе в имота си.

Съдия-изпълнителят Надя Василева също е пристигнала, но Виктория не желае да напусне жилището си. Входът, в който живее, е блокиран от полицията.

#Ботевград #Виктория Русимова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници