Нов смартфон от среден клас от Samsung залага на 4,7" дисплей

Нов смартфон от среден клас от Samsung залага на 4,7" дисплей
A A+ A++ A

Миналата седмица Samsung представи модела Galaxy Win, който тогава определи като предназначен за Китай, но изглежда, ще видим устройството и на нашия пазар според новата информация от корейската компания. Според нея смартфонът залага на двуядрен процесор с честота 1,2GHz и има 4,7" дисплей с WVGA резолюция, което автоматично го поставя в средния ценови клас.

Това се подкрепя и от останалите характеристики, сред които са 5МР основна камера, VGA предна камера, 1GB RAM и 8GB вградена памет, която според пазара може да бъде и по-малко, но лесно може да се увеличи чрез microSD карта. Батерията е с капацитет 2000 mAh. Според сайта на Samsung устройството записва видео с резолюция 720p, но изненадващо при 15fps, което може и да е грешка в описанието.

Смартфонът използва Android 4.1 с интерфейс TouchWiz, който предлага функции като Easy Mode (опростява интерфейса), Smart Alert (дава известия за различни събития при вдигане на телефона) и Motion UX (приема жестове за управление). В зависимост от пазара Galaxy Win ще се предлага във варианти с една или две SIM карти и в два цвята - бял и сив. Засега не е ясно каква ще е цената на телефона.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници