Емо Ротманса отвръща на удара: Да се проветрим от милиционерския ботуш

Емо Ротманса отвръща на удара: Да се проветрим от милиционерския ботуш
Емил Димитров. Снимка: capital.bg
A A+ A++ A

Крайно време е България да се проветри от милиционерския ботуш, защото милиционерът не променя манталитета си. Доказа го и прокурорската проверка срещу мен от сряда, заяви бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров, с прякор Емо Ротманса, съобщава в. „Преса“.

В сряда прокуратурата в Етрополе се самосезира по случая с лекцията, проведена в хотела на Ротманса. Причината е телевизионен репортаж, в който се вижда как в сградата, стопанисвана от Димитров, се организират изборни манипулации и осигуряване на гласове с обещания за плащане на пари, равни на минималната заплата у нас.

Прокуратурата ще установява дали са организирани, предлагани и давани пари с цел гласуване за определен кандидат.

„Милиционерите не могат да разберат, че аз не съм в кампания, те са в кампания“, коментира Димитров.

Бившият депутат дори споделя, че е депозирал пред германските власти много интересни неща, които могат да служат като застраховка срещу посегателството на децата му. Наложило се миналата седмица да отпътува за чужбина със семейството си заради заплахи за тяхната сигурност.

Емо Ротманса е един приближените на Бойко Борисов.

Димитров е критикуван, че е направил всичко, за да отложи максимално дълго влизането в сила на забраната за тютюнопушене, както и да прокара поправка за връщане на концесионните такси и в концесионирани ловни стопанства.

Името му се свързва и със скандалните промени в Закона за горите. Твърди се, че има бизнес в дистрибуцията на цигари, туризма и хотелиерството, дърводобива.

#ГЕРБ #Емил Димитров #Емо Ротманса #Бойко Борисов #Германия #Етрополе #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници