Apple може би подготвя няколко варианта на следващия iPhone

Apple може би подготвя няколко варианта на следващия iPhone
A A+ A++ A

Според информация на Topeka Capital Markets следващият iPhone, който Apple ще представи, ще има поне два варианта с различна големина на дисплея. Според анализаторите най-вероятно е всъщност компанията да представи три различни големини от следващия телефон, а информацията е от срещи с различни доставчици на компоненти за Apple.

От агенцията коментират, че според тях в Apple най-сетне са разбрали, че един размер трудно може да удовлетвори всички потребители и заради това ще се опитат да дадат някакъв избор. Анализатор на Topeka Capital Markets прогнозира също, че доставките на следващия iPhone ще започнат през юли, а евентуален по-евтин модел няма да струва под 300 долара без договор и по-вероятно ще се продава между 300 и 350 долара.

Идеята за iPhone с различни големини на дисплея може и да изглежда привлекателно, но би довело до по-голяма фрагментация между устройствата с iOS, докато компанията обикновено се опитва да избягва максимално този проблем. Още повече че в момента продава 3 версии на телефона - най-новата и две по-стари, и едва ли ще иска да обърква допълнително потребителите с нови варианти.

http://appleinsider.com/articles/13/04/09/rumor-apples-next-gen-iphone-will-launch-with-at-least-two-screen-sizes

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници