Резервна енергия от Duracell

Резервна енергия от Duracell
A A+ A++ A

През последните месеци популярност набира група от продукти, които доскоро не бяха чак толкова търсени от обикновените потребители. С идването на смартфоните и таблетите с големи дисплеи и мощни процесори обаче въпросът с осигуряването на допълнителна енергия става все по-важен и външните батерии стават все по-търсени. Докато чакаме да се появи технология, която драматично да подобри енергийното положение в мобилната сфера, не ни остава нищо друго, освен да се снабдим с външна батерия, която да помага, когато е нужно.

Много компании вече предлагат такива продукти, включително и големите производители на телефони, а сега към тях се присъединява и Duracell. Компанията вече пусна два модела на българския пазар, с които директно могат да се зареждат различни устройства с microUSB и miniUSB интерфейси, но можете да ползвате и други кабели, стига в единия край да имат USB конектор.

Едното е с капацитет 1150 mAh и с компактни размери, за да се побере без проблем в джоб или чанта, и според компанията осигурява до 3 часа допълнително време за разговори за смартфони, но разбира се, това зависи от капацитета на устройството, което зареждате. Другото зарядно е с капацитет 1800 mAh, има два USB конектора за едновременно зареждане на две устройства и разполага с бутон за проверка на заряда. То осигурява до 5 часа допълнително време за разговори и може да се зареди директно от електрическата мрежа чрез включване в контакт.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници