Клубове бойкотираха среща със съдиите, само „Ботев“ – Враца, присъства

Клубове бойкотираха среща със съдиите, само „Ботев“ – Враца, присъства
В сряда комисията покани всички професионални клубове да присъстват на срещата и да участват в дискусия за начина, по който се определят реферите Снимка: monitor.bg
A A+ A++ A

Българските футболни клубове бойкотираха съдийската комисия, която ги покани на днешното си заседание, след което ще се определят нарядите за 22-рия кръг от първенството, съобщава gong.bg.

В сряда комисията покани всички професионални клубове да присъстват на срещата и да участват в дискусия за начина, по който се определят реферите.

В 12 часа обаче нито един професионален клуб не бе дошъл на стадион „Васил Левски“, където се провежда заседанието.

„Днес не очаквахме журналистите, а се надявахме да дойдат представители на клубовете, на които да покажем принципите, когато правим назначенията, и да дискутираме наболели въпроси, ако има нещо да питат. Явно те са убедени в нашата безпринципност“, заяви председателят на съдиите Никола Джугански и се поправи, че всъщност става въпрос за „принципност“.

„Те постоянно се изразяват, че сме безпринципни. Интересуваха се, по какви критерии изготвяме назначенията. Неприятно е, че ги няма, но това е факт“, добави Джугански.

Малко след изказването му, в началото на заседението, се появи шефът на „Ботев“ – Враца, който посети съдиите.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници