Това ли е евтиният iPhone?

Това ли е евтиният iPhone?
A A+ A++ A

Слуховете за по-евтина версия на iPhone отказват да си отидат и вече има снимково доказателство, което да ги подкрепи. Въпросният кадър идва от компанията Tactus, която прави калъфи за устройства. Според нея на снимката, която е била заснета в завод, осигуряващ компоненти за Foxconn, присъства поликарбонатният корпус на очакваната бюджетна версия на популярния смартфон.

В сравнение с пластмасовите панели на iPhone 3G и 3GS новият корпус, изглежда, е с равна задна част, а освен това се вижда, че бутонът за управление на звука е разделен на две. Върху панела присъства и отвор за светкавица, а според Tactus той е малко по-висок, широк и дебел в сравнение с iPhone 4 и 4S. Според информацията панелът се произвежда в бяло, черно, синьо, червено и жълто. Сайтът прогнозира, че продажбите на телефона ще започнат на 15 октомври на цена от 300 долара.

Преди дни същият източник показа калъф, очевидно създаден за iPad 5, който подсказва, че таблетът ще е по-тънък и тесен от сегашното поколение на устройството. Това на свой ред потвърждава слуховете, че устройството ще е с по-тънка рамка около екрана подобно на iPad mini. Според Tactus представянето на таблета ще е на 18 юни, а продажбите му ще започнат на 27 юни.

http://blog.tactus.com/technology/exclusive-new-budget-iphone-leak/
http://blog.tactus.com/technology/new-ipad-5-mould-and-specs-leaked/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници