Защо данъкоплатците отново да плащат за плаж на министър в Катар

Защо данъкоплатците отново да плащат за плаж на министър в Катар
Какво ще прави в Катар един служебен министър, с краткосрочен мандат и ограничени правомощия, пита Николай Цонев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Предстоящото посещение на министъра на регионалното развитие и благоустройството Екатерина Захариева в Катар от 21 до 24 април, поражда много въпроси.

„Какво ще прави в Катар един служебен министър, с краткосрочен мандат и ограничени правомощия. Знаем за страстта на българските министри към плажовете в Катар. Но не може българските данъкоплатци до безкрай да плащат за разходките и плажовете на управляващите", коментира Николай Цонев, председател на партия „Нова алтернатива".

„Недоумение провокира и програмата, обявена от МРРБ. Според нея Захариева ще обсъжда в Катар енергетиката, промишлеността образованието и здравеопазването – все теми, които не са в ресора на регионалната министърка", допълни Цонев.

През март 2012 г. избухна скандал, когато се разбра, че бившият министър на икономиката Трайчо Трайков при посещение на бизнес форум в Катар, вместо на заседание, бил на плаж.

Като се върна в България Трайков се оправда, че има 120 свидетели, че посетил форума, но подозренията си останаха.

 

#Екатерина Захариева #Катар #Николай Цонев #„Нова алтернатива"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници