Местан: ГЕРБ губи политически, но иска да спечели полицейски

Местан: ГЕРБ губи политически, но иска да спечели полицейски
Лютви Местан се срещна със симпатизанти в Доспат. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

В Родопа планина ГЕРБ политически са загубили изборите, но искат да ги спечелят полицейски, заяви лидерът на ДПС Лютви Местан на среща с избиратели в Доспат.

„Провалът на ГЕРБ се усеща най-болезнено в Родопа планина“, коментира Местан, цитиран от БГНЕС.

Лидерът на ДПС припомни как горски стражари в Родопите са действали като политически стражари на Цветанов и на Борисов и затова призова наблюдатели и анализатори от ПАСЕ и ОССЕ да дойдат в Доспат и да видят на място какво се случва.

„В един момент ГЕРБ е показала своята слабост като политическа сила и за момент дори са загубили мнозинството. Затова и са започнали да крадат политически, след което да създават мнозинство, като са откраднали дори представители от ДПС. Не са се спрели само с независимите народни представители, а са продължили и с общините, като визирам и доспатския кмет", каза още Лютви Местан.

Той подчерта, че на 12 май започва и самото прочистване.

„Родопчанинът не е човек второ качество и няма да е настъпила истинската демокрация в страната, докато представителите от ДПС не намерят място във всяка власт“, каза още Лютви Местан.

Според Местан от резултата на 12 май зависи дали ще се възстанови демокрацията.

„Ние нямаме право да допуснем този ужасен сценарий не само за ДПС, а и за България като цяло, и това е залогът на 12 май“, заключи той.

#Лютви Местан #Доспат #ДПС #ГЕРБ #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници