ЧЕЗ подари безплатни сметки за още 1805 лева на лоялни клиенти

ЧЕЗ подари безплатни сметки за още 1805 лева на лоялни клиенти
Снимка: ЧЕЗ
A A+ A++ A

ЧЕЗ подари безплатни сметки за още 1805 лева на лоялните си клиенти. Мениджъри от компанията изтеглиха пред журналисти поредните 25 печеливши. Наградените в инициативата станаха 125. Победителите тази седмица са от общините Троян, Плевен, Монтана, София, Козлодуй, Ловеч, Кюстендил, Брезник, Криводол, Перник, Гоце Делчев, Лом, Бяла Слатина, Сандански, Самоков и Белене, съобщават от компанията.

„Още 475 семейства ще бъдат подпомогнати с безплатни сметки за електроенергия в рамките на тази инициатива. Щастлив съм, кампанията постига целта си и се приема толкова положително от клиентите ни. Вярвам, че сме на верния път към връщането на доверието им“, каза Петър Докладал, регионален мениджър на  ЧЕЗ за България.

Кампанията „Лоялността ви се отплаща“ стартира в края на март и до момента са раздадени 6620 лева на клиенти на компанията, заплащали месечните си задължения в срок през последните 12 месеца. Регистрация за участие не е необходима, изрядните потребители се включват  в лотарията автоматично.

ЧЕЗ информира всеки един от изтеглените потребители на посочените от него контакти за обратна връзка. Клиентските номера на печелившите участници се публикуват и на интернет страницата на компанията – www.cez.bg в секцията „Бъдете информирани“.

#ЧЕЗ #безплатни сметки #лоялни клиенти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите