Берое излиза срещу Левски за Купата на България след победа над Славия

Берое излиза срещу Левски за Купата на България след победа над Славия
Така Берое отстрани Славия и ще спори за Купата на България с отбора на Левски, който елиминира вчера тима на Локомотив София. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

С късен гол Берое победи Славия с 1:0 във втория мач между двата тима от полуфиналите на турнира за Купата на България и в крайна сметка ще се изправи срещу Левски за трофея.

Играта на двата тима, които завършиха с нулево равенство в първата полуфинална среща в София, беше равностойна почти през цялата среща, а положенията за гол пред двамата вратари бяха едва няколко, предава БГНЕС.

Домакините от Стара Загора натиснаха сериозно своя съперник през втората част, въпреки че първото най-опасно положение бе в 82-ата минута. Тогава Георги Петков спаси своя тим от комичен автогол със страхотен плонж.

Последваха още няколко опасни изстрела към вратата на Славия, но заветният гол падна чак в 86-ата минута. От пряк свободен удар Пламен Крумов центрира в наказателното поле на гостуващия тим, където непокритият нападател на заралии Георги Андонов оплете топката в мрежата на "белите" за 1:0.

Така Берое отстрани Славия и ще спори за Купата на България с отбора на Левски, който елиминира вчера тима на Локомотив София.

#Купата на България #Берое

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите