Премиерът: Прокуратурата да се произнесе максимално бързо за записа

Премиерът: Прокуратурата да се произнесе максимално бързо за записа
Премиерът Марин Райков очаква прокуратурата да действа решително. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Използвам още веднъж възможността да потвърдя убеждението си, че и по този случай, както и по всички останали в последно време, прокуратурата ще действа решително и ще се произнесе максимално бързо със съответните решения, защото това е от първостепенно значение за цялото общество, заяви премиерът Марин Райков по повод записа на Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов, който бе разпространен в петък сутринта, съобщиха от правителствената информационна служба.

Райков се срещна с министъра на вътрешните работи Петя Първанова, за да обсъдят скандала.

Той настоя да получи от МВР писмен рапорт, в който изрично се потвърждава, че в периода от 13 март насам няма постъпили искания и няма използвани специални разузнавателни средства от служители и звена на министерството спрямо визираните в анонимния сигнал до медиите лица.

По-рано от МВР съобщиха, че спрямо Бойко Борисов, Николай Кокинов и Мирослав Найденов не са заявявани и не са прилагани специални разузнавателни средства по смисъла на Закона за СРС.

Министерството на вътрешните работи изпрати сигнал до прокуратурата с молба за възлагане на проверка, която да идентифицира подателя на и-мейла.

#Марин Райков #Петя Първанова #МВР #СРС #Бойко Борисов #Николай Кокинов #Мирослав Найденов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници