Цветанов: ГЕРБ ще е номер едно, както Станка Златева за България

Цветанов: ГЕРБ ще е номер едно, както Станка Златева за България
Цветан Цветанов, че ГЕРБ има спортния дух на Станка Златева. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Партия ГЕРБ ще бъде номер едно, както Станка Златева за България!"

Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов на митинг-концерта на партията в Сливен в понеделник вечерта.

По думите му Сливен има честта да има в листата си световния и европейски шампион Станка Златева. „Няма човек, който да не се гордее с нейните спортни успехи и човек, който да не иска да притежава нейния спортен дух, а ПП ГЕРБ има този дух."

Бойко Борисов също показа специално внимание към най-силната българка Станка Златева, която е трета в листата на ГЕРБ в Сливен. Петкратната световна шампионка по борба бе единствената, освен Цветан Цветанов, прегърната от бившия премиер на сцената, където бяха всичките 12 кандидати за депутати на партията в областта.

Цветанов припомни, че с един втори управленски мандат на ГЕРБ България ще може да се възползва от европейската солидарност във втория финансов програмен период и 25 млрд. лева, които ще дойдат от Брюксел.

"Затова трябва да има стабилно правителство, защото в противен случай, няма как да усвоим тези средства, ако няма тази воля, която има ПП ГЕРБ", коментира заместник-председателят на партията, цитиран от "Стандарт".

#Цветан Цветанов #ГЕРБ #Бойко Борисов #Сливен #Станка Златева #Избори 2013 #България #Брюксел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници