Таблетът Nexus 11 може да ползва процесор Exynos 5 Octa

Таблетът Nexus 11 може да ползва процесор Exynos 5 Octa
A A+ A++ A

Samsung вече представи бюджетния таблет Galaxy Tab 3 със 7" екран, но до края на годината компанията е подготвила и други изненади от този клас устройства. Според получена от сайта SamMobile информация компанията има още три важни таблета, които ще покаже до края на годината. Първият от тях е Galaxy Tab 8.0 и би трябвало да ни зарадва с 8" дисплей с fullHD резолюция, четириядрен процесор Exynos 4412 (ARM Cortex A9) и 5МР камера.

На свой ред Galaxy Tab 11 ще има 11" дисплей, който вероятно ще използва технологията Super PLS TFT. Не е ясно с каква резолюция ще бъде, но се споменават още двуядрен процесор Exynos 5250 (с ARM Cortex A15 ядра), 8МР основна и 2МР предна камера. Третото устройство е вариант на Galaxy Tab 11, който ще носи името Nexus 11.

Характеристиките му са същите, но се посочва, че ще използва процесор Exynos 5 Octa, какъвто има и една от версиите на Galaxy S4. Сайтът посочва, че компанията може да забави или отмени следващото поколение на таблета Galaxy Note 10.1 заради слабите му продажби.

http://www.sammobile.com/2013/04/29/samsung-to-bring-the-tab-duos-tab-8-0-amoled-tab-11-super-pls-tft-and-nexus-11/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници