Цветанов: Искаме да кажем на хората – искаме самостоятелно управление

Цветанов: Искаме да кажем на хората – искаме самостоятелно управление
Цветанов на среща с избиратели. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ние трябва ясно да кажем на хората, че искаме самостоятелно управление, за това партия ГЕРБ да носи политическа отговорност и да води конструктивен диалог с местната власт, заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на среща със симпатизанти в община Аврен.

„До 12 май има предизборно говорене, а след това държавата трябва да има стабилно и отговорно правителство“, заяви Цветанов, цитиран от Радио „Фокус“ - Варна.

Бившият вътрешен министър каза още, че за първи път в 23-годишната демократична история на страната за участие в изборите са регистрирани 45 партии и коалиции.

Цветанов призова хората да гласуват разумно, да гласуват за партия, която има реален шанс да управлява.

„Първите моменти след вземането на властта през 2009 година основен момент в работата на правителството е връщането на доверието в Брюксел и отварянето на Европейските фондове, които към този момент са били спрени. По време на управлението на ГЕРБ са усвоени 38% по оперативни програми, а отделно са договорени 103% за новия програмен период. Част от усвоените над 10 млрд. лв. са и за проекти в Аврен и Варна, каза още председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

#Цветан Цветанов #ГЕРБ #избори #Аврен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници