Бойко Борисов: С удоволствие бихме се включили в паралелното преброяване на изборите

Бойко Борисов: С удоволствие бихме се включили в паралелното преброяване на изборите
„Надявам се на съдействието на Сергей Станишев, който лесно може да уреди този въпрос. Не сме се включили до момента в разговорите за паралелно преброяване с тази фирма, защото не сме поканени”, каза още лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка: ГЕРБ
A A+ A++ A

С удоволствие бихме се включили в паралелното преброяване на изборите. Това заяви пред Агенция „Фокус“ лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по повод намерението на пет партии да ангажират австрийска фирма за паралелно преброяване на изборите на 12 май.

По думите на Борисов – достатъчно е партията му получи писмо от фирмата, с банкова сметка и цена. „Тогава и ние ще имаме свой представител при паралелното преброяване“, каза Борисов.

„Надявам се на съдействието на Сергей Станишев, който лесно може да уреди този въпрос. Не сме се включили до момента в разговорите за паралелно преброяване с тази фирма, защото не сме поканениУ, каза още лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

ГЕРБ настоява петте партии, които организират паралелното преброяване и наемат австрийската фирма, да ни предоставят банкова сметка, по която да преяведем съответната част, за да можем и ние да участваме в паралелното преброяване, добави Бойко Борисов. „И ние искаме честни и напълно прозрачни избори и затова настояваме да бъдем включени в паралелно преброяване", каза Борисов.

"Искам да кажа, че аз имам доверие във всички български институции, в това число и ЦИК. Обръщам се към всички честни хора, които ще броят гласовете на изборите в ЦИК, РИК и секционните комисии, да си свършат работата само и единствено според правилата в българското законодателство. Не оспорвам техния професионализъм и достойнство", каза Бойко Борисов.

"Заявявам, че ГЕРБ винаги се е състезавала по правилата и е печелила изборите благодарение на всички граждани, които са вярвали в нас, така се състезаваме и на тези избори", каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

#избори #Бойко Борисов #Сергей Станишев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници