Три деца с опасност за живота след тежката катастрофа в Македония

Три деца с опасност за живота след тежката катастрофа в Македония
Министърът на здравеопазването Никола Тодоров е посетил днес децата, настанени в болница „Свети Наум Охридски“ в Скопие, заедно с двама лекари от САЩ. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

Три деца остават с опасност за живота след тежката катастрофа край с. Оризари в Македония, информира телевизия „Сител“, предава „Фокус“.

Две от тях са в кома, с тежки травми на мозъка и гръдния кош, а 13-годишно момиче е в Клиниката по анестезия, реанимация и интензивно лечение в тежко състояние, с контузии на гръдния кош.

Останалите пострадали деца са в стабилно състояние и без опасност за живота, като най-малкото от пострадалите деца е на 7 години, а най-възрастното на 15 години.

Министърът на здравеопазването Никола Тодоров е посетил днес децата, настанени в болница „Свети Наум Охридски“ в Скопие, заедно с двама лекари от САЩ.

Те са изразили желание да помогнат с каквото могат на пострадалите, заявиха от Министерството на здравеопазването на Македония. В катастрофата загинаха двама души, а 11 пострадаха. При инцидента трактор се е преобърнал край пътя.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници