Станишев: Борисов и Цветанов се различават с 3 години затвор

Станишев: Борисов и Цветанов се различават с 3 години затвор
Според лидера на БСП след изборите ще има възмездие и изкупление. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Борисов и Цветанов са като сиамски близнаци. Това, което ги отличава е, че за единия се предвиждат до 8 години затвор, а за другия – до 5 години."

Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев в Разград. Според него ГЕРБ вече са в изолация и политически са приключили, защото са се показали като измамници, съобщи БГНЕС.

"Оказа се, че само НАП и финансовото министерство са получили 170 млн. лв. бонуси. За майките и пенсионерите пари няма, а за тези, които дерат кожи – има", отбеляза още Станишев.

"ГЕРБ създадоха първа частна държава и насаждаха страх у хората. Ако някой е заплашван, обръщайте се към БСП, към нашите водачи, ще бъдете защитени", обърна се към хората в Разград Станишев и добави – "не може да ни газят едни разбойници все едно сме роби".

Според лидера на БСП след изборите ще има възмездие и изкупление.

"За първи път пет политически партии се обединяват, за да бъдат преброени честно гласовете. Няма да позволим на ГЕРБ да измамят", категоричен беше Станишев. Според него никой здравомислещ политик, било десен или ляв, няма да направи коалиция с ГЕРБ. Сергей Станишев отбеляза, че БСП участва на изборите с национална мисия – да спаси България от една политическа клика.

#Сергей Станишев #БСП #ГЕРБ #Борисов #Цветанов #Разград #Избори 2013

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници