Директорът на Агенцията по рибарство и аквакултури отрече да е агитирал за ГЕРБ

Директорът на Агенцията по рибарство и аквакултури отрече да е агитирал за ГЕРБ
„Смятам, че е некоректно в публичното пространство да се хвърлят непотвърдени факти и данни. Смятам, че към самите рибари е обидно твърдението за агитацията им“, коментира Господинов в отворено писмо. Снимка: offnews.bg
A A+ A++ A

Директорът на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури Драгомир Господинов отрече да е агитирал за ГЕРБ във Варна, съобщава „Стандарт“.

Организационният секретар на БСП и областен председател във Варна Красимир Янков заяви на пресконференция по-рано днес, че Господинов е набирал гласове за кандидата на ГЕРБ от района Лиляна Павлова.

„Смятам, че е некоректно в публичното пространство да се хвърлят непотвърдени факти и данни. Смятам, че към самите рибари е обидно твърдението за агитацията им“, коментира Господинов в отворено писмо.

Той уточни, че на посочените от БСП дати, на които според левицата е агитирал, е бил на организирана от земеделското министерство среща в Старосел с представители на Института по рибни ресурси – Врана, браншови организации и рибари във връзка с рапаноулова и на официалното откриване на втората среща на Работната група за Черно море на Генералната комисия по рибарство за Средиземно море към Организацията по прехрана и земеделие на ООН в Златни пясъци.

„В отговор на твърдението, че към рибарите са отправяни обещания за допълнителни квоти за улов на калкан, амнистиране или защита от установяване на нарушение или преференции, категорично искам да заявя, че това твърдение е абсурдно. Квотата за калкан се определя по специално определена методология, както и от компютър, така, че не може да бъде манипулирана“, пише още Господинов.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници