Станишев: Цветанов се крие зад имунитета си от сигурно обвинение

Станишев: Цветанов се крие зад имунитета си от сигурно обвинение
Сергей Станишев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Цветан Цветанов има нужда от кандидат-депутатския си имунитет, защото е главният организатор на незаконното подслушване и на контролирането на вота и трябва да се пази от обвинение.", заяви лидерът на БСП Сергей Станишев в Казанлък, предаде БГНЕС.

По думите на Станишев, мнението на прокуратурата е било категорично – има достатъчно доказателства за съзнателно нарушаване на закона от министъра на вътрешните работи.

Лидерът на социалистите обвини опонентите си от ГЕРБ, че внушават „до максимална степен" страх у хората преди вота на 12 май, защото партията няма шанс да спечели по честен път.

„Знам, че представители на ГЕРБ - кметове, областни управители, шефове на държавни институции, участници в листи, ходят навсякъде по страната и заплашват с уволнение учители, лекари, медицински сестри. Това не бива да ви стряска. Знам, че всеки е притеснен за своята работа. Когато някой се опита да ви натиска, да ви заплашва, обръщайте се към водача в листата на БСП, обръщайте се към нашите щабове," призова Сергей Станишев.

„Няма воля, няма и морал в управляващите, които 4 г. наложиха една лъжа. Твърдяха, че се борят с организираната престъпност и че са й прекършили гръбнака, а всъщност политическото ръководство на МВР се оказа една организирана престъпна група," продължи Станишев.

 

#БСП #Сергей Станишев #Цветан Цветанов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници