Костов: Политическата нестабилност е по-лоша от избори наесен

Костов: Политическата нестабилност е по-лоша от избори наесен
Според Иван Костов политическата стабилност е най-важна за България. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Има по-лошо от избори наесен, то е години на политическа нестабилност. Ще застанем зад това правителство, което има компетентност и решителност и е в състояние да изведе страната от кризата“.

Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов в ефира на бТВ.

Той добави, че ДСБ ще подкрепи правителство, което представи силни антикризисни мерки. „Такова правителство е възможно – България е имала такова правителство. Най-силното нещо, което може да изкара страната от кризата, е националният консенсус“, смята Костов.

„За да се въздигне страната, ако говорим за големи стратегически неща, България не трябва да строи АЕЦ „Белене“, а например пътят София-Видин-Дунав мост 2. Този проект е наистина стратегически“, е мнението на Костов.

„Ако на 12 май хората направят информиран избор, ще помогнат да излезем от кризата, ако обаче останат безучастни и апатични, резултатът ще е съвсем друг“, допълни Костов.

„Най-важно е за какво ще се прави правителство и за какво се отива в парламента“, отговори Костов на въпрос дали тъмносините биха подкрепили евентуално нова правителство на ГЕРБ.

#Иван Костов #ГЕРБ #ДСБ #България #Избори 2013

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници