Станишев: Борисов възпрепятства правосъдието

Станишев: Борисов възпрепятства правосъдието
Само ние още преди протестите излязохме с ясна платформа за радикална промяна, каза в Пазарджик лидерът на БСП Сергей Станишев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бойко Борисов трябва да отговаря пред прокуратурата по отношение на възпрепятстване на правосъдието и по отношение на това защо един бивш премиер може да привика градския прокурор и да видят как да спрат едно разследване срещу негов бивш министър.

Не ме интересува какво е казал Борисов при разпита му от прокуратурата. Това каза при посещението си в Пазарджик председателят на БСП Сергей Станишев. По думите му Борисов е казал: „Всички ще слушам, министрите и другите“. Нека прокуратурата си направи разследването, да излезе със своите заключения, да доведе нещата до край.

Хората в момента други неща ги вълнуват - ще може ли да има правителство, което да създаде условия за развитие на бизнеса, ще се погрижи ли държавата за пенсионерите, децата, хората с увреждания, допълни Станишев. Малките партии, които се появяват днес и се обявяват за алтернатива на ГЕРБ, по същество обслужват интересите на ГЕРБ, 2/3 от българите искат промяна само дни преди изборите, те не искат повторение на всичко това, което ни се случи за четири години - сриване на икономиката, мизерия и унищожаване на свободата на институциите, категоричен бе Станишев.

За да не се разпилее протестният вот на българите, е необходимо те да изберат БСП, защото само ние четири години имахме ясна позиция по безобразията на ГЕРБ, само ние не направихме компромиси.

Само ние още преди протестите на хората излязохме с ясна платформа за радикална промяна - икономическа, социална, политическа. Малките партии ще разпилеят вота, каза също Станишев. Той допълни, че промяната, която искат повечето българи, не може да се случи от само себе си, те трябва да помогнат чрез вота си.

#избори #Сергей Станишев #Бойко Борисов #БСП #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници