Цецка Цачева: До 2020 г. средните и малките предприятия ще получат над 3 млрд. лева

Цецка Цачева: До 2020 г. средните и малките предприятия ще получат над 3 млрд. лева
Причината да не постигнем желания ръст на доходите е, че 1.7 милиона трудово активни българи издържат останалите 7 милиона, уточни Цачева. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

До 2020 г. българските средни и малки предприятия в страната ще получат над 3 милиарда лева финансиране от Европейския съюз. Предвиждаме осигуряване допълнително на 150 млн. лева за ограничаване на младежката безработица в отделни региони на страната. Предвидени са програмите за преквалификация, заяви водачът на листата на ГЕРБ в 15-и МИР - Плевен, Цецка Цачева, съобщиха от партията.

„Причината да не постигнем желания ръст на доходите е, че 1.7 милиона трудово активни българи издържат всичките 7 милиона“, уточни Цачева.

Според бишия председател на Народното събрание промяната на това съотношение е начин за реално вдигане на размера на заплатите и пенсиите.

„8 милиарда лева от договорените от ЕС 32 милиарда за следващия програмен период ще бъдат за социални политики“, заяви Цецка Цачева. „Предвидени са и стимули за създаващия заетост бизнес като възстановяване на ДДС за 7 работни дни, запазване на плоския данък, връщане на осигуровките за 2 години за новооткрити работни места и лихвена амнистия за задължения към държавата.“

#Цецка Цачева #ГЕРБ #избори #ДДС #Плевен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници