Борисов: Прекрасно – Станишев излага България

Борисов: Прекрасно – Станишев излага България
"Друга държава това не го е правила. Прекрасно ще стане. Всичко това, което са правили, ще го разберат", каза Бойко Борисов по повод решението на комисия в ЕП да разгледа скандала с подслушванията. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Прекрасно – Станишев излага България", обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Търговище във връзка със скандала с подслушването и решението на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи към ЕП да обсъди проблема, съобщи радио „Фокус".

„Друга държава това не го е правила. Прекрасно ще стане. Всичко това, което са правили, ще го разберат", коментира Борисов.

„Опозицията умело успя да изнесе дебата за подслушването и в Европейския парламент", каза на свой ред зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Кажете ми един политик или журналист, който да е подслушван незаконно", каза Цветанов.

На въпрос дали това ще има негативни последици за България, Цветанов посочи: „Смятам, че винаги трябва да се съобразяваме с институциите в България. аз знам как беше направен този скандал, и той беше част от предизборната кампания на социалистите, подкрепена и от Лютви Местан или Павел, както е известен сред хората".

Цветанов допълни, че по време на срещите си с хората се е убедил, че хората се интересуват от съвсем други неща.

#Бойко Борисов #Цветан Цветанов #ЕП #Сергей Станишев #Лютви Местан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници