Бойко Борисов: Когато има нещо незаконно, то не се коментира

Бойко Борисов: Когато има нещо незаконно, то не се коментира
„Няма да коментирам тази тема. Мога да уверя, че никаква информация и по никакъв начин не е препятствано нищо, свързано с дело“, каза Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Неслучайно съм казал няколко пъти - когато има нещо незаконно, то не се коментира. Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „Тази сутрин“ на бТВ.

„Така постъпиха правителствата на САЩ и ЕС, когато излязоха незаконни документи в „Уикилийкс“. Аз съм обикновен гражданин в момента, не съм премиер. Кой си позволява да влиза в домовете на гражданите и да ги подслушва съм заинтересован да знам. И трето - кой идва в дома ми, си е лично моя работа, когато не съм на някакъв пост“, заяви Борисов.

„Категорично не е имало опит да се смачка дело срещу министър, нито каквато и да е информация да съм получавал от Кокинов“, каза Борисов.

„Хиляди хора идват в дома ми. По незаконна тема аз не говоря. Не искам да отговарям на твърденията. Не го знам този запис, не чета, който иска, да го слуша“, добави бившият премиер.

„Няма да коментирам тази тема. Мога да уверя, че никаква информация, и по никакъв начин не е препятствано нищо, свързано с дело“, каза Борисов.

Той добави, че „да се обяви пресконференция, означава, че всички материали са одобрени по надлежния ред, проверката е приключила в петък и просто ще се обявят резултатите по телевизията“, каза Борисов.

„Не искам да коментирам незаконни записи“, заключи лидерът на ПП ГЕРБ.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници