Нумероложката на Берлускони: Иде италиански сценарий за България!

Нумероложката на Берлускони: Иде италиански сценарий за България!
Теодора Стефанова
A A+ A++ A

„Иде италиански сценарий за България!“. каза от Милано специално за NOVINITE.BG нумероложката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова. Тя уточни, че ГЕРБ ще е първа политическа сила на изборите в неделя, но лидерът й Бойко Борисов няма да управлява сам и ще е зависим от други партии.

„Ще влязат РЗС, Меглена Кунева, други дребни, трудно ще му е на Бойко с тези“, заяви Теодора. Според нея хипотезата за нови предсрочни парламентарни избори не е изключена. Това обаче нямало да стане тази година, а до 2-3 години.

„Ще има много вотове на недоверие, стачки, нови компроматни битки и това ще попречи на новия кабинет да изкара мандата си“, категорична е нумероложката. Тя предрича, че в България ще се появи един лидер, подобен на италианския актьор и политик Джузепе Грило.

Той отрича модела на Европейския съюз и иска Италия да се управлява не от политици, а от експерти. На последните парламентарни избори неговото „Движение 5 звезди“ спечели 25%, но отказа да участва в правителство и на левицата, и на десницата.

„Христо Стоичков ли ще е новият Грило в София, не знам. Но някакъв такъв човек ще поведе хората към нови избори и ще стане каша“, казва Теодора. На въпроса кой от министрите в служебното правителство ще е в бъдещия кабинет на Бойко Борисов, тя отговори:

„Борисов? Не съм сигурна дали той ще е премиер. Ще реши в последния момент. Виждам за премиер подходящи Йорданка Фандъкова и Цецка Цачева. Може и да са вицепремиери. Поне една от тях. Знаете, че сега жените са много силни в политиката - не само в Европа, и в Арабския свят. Иначе на Марин Райков може да му предложат висок пост и на още двама от служебния кабинет. В правителството ще има предимно млади хора“.

Теодора е категорична, че до година и няколко месеца ще има импийчмънт на президента Росен Плевнелиев. Много интриги около него и екипа му щели да предизвикат предсрочни избори и за държавен глава. Тогава ГЕРБ щели да се разцепят - Цветан Цветанов и Бойко Борисов щели да поемат в две посоки. По същия начин, но по-скоро на две, щяла да се раздели и БСП. Тя скоро власт нямало да получи.

„Трябва в България всички политици да заровят томахавките. Да имат позитивно мислене и да работят за страната и за народа си. Заедно ще постигнат резултати, а не само на Европейския съюз да чакат. Те ще ни оценят по резултатите“, каза в заключение Теодора Стефанова.

#Теодора Стефанова #Силвио Берлускони #Бойко Борисов #ГЕРБ #избори #правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници