Motorola MOTOLUXE и Motorola DEFY MINI идват в Европа през пролетта

Motorola MOTOLUXE и Motorola DEFY MINI идват в Европа през пролетта
A A+ A++ A

По традиция Motorola анонсира нови мобилни продукти около началото на изложението CES и тазгодишното му издание не прави изключение от тази традиция. Компанията добави два смартфона към портфолиото си, така, че вероятността да видим нещо ново на мобилния конгрес през февруари е много малка. Двете нови устройства се казват Motorola MOTOLUXE и Motorola DEFY MINI, използват Android 2.3 и ще се появят на европейския пазар през февруари. В интерес на истината MOTOLUXE вече се предлага в Китай под името Motorola XT615. Устройствата включват интерфейса MotoSwitch, който се променя в зависимост начина на живот на потребителите. Той подрежда контактите с които разговаряте най-често или приложенията, които използвате повече. Функцията Social Graph осигурява достъп до различна информация за предпочитаните от вас контакти, като в зависимост от честотата с която комуникирате с тях се променя размера на иконите върху основния екран. Activity Graph на свой ред прави това с по-често използваните приложения.

Компанията описва MOTOLUXE като модерен и елегантен смартфон, който разполага с 4" сензорен екран и 8МР камера с автофокус. Устройството ще се отличи от конкурентите чрез вградения в корпуса отвор за връзка за носене, който свети и така известява за различни събития. Предлага се в два цвята и включва още предна VGA камера и батерия с капацитет 1400 mAh, осигуряваща до 6,5 часа за разговори или до 19 дена на работа в стендбай режим.

Едва ли ще се изненадате след като научите, че Motorola DEFY MINI е с корпус, който е защитен срещу удари, вода, прах и други предизвикателства на активният начин на живот. Джаджата има 3,2" дисплей, покрит със стъкло Gorilla, 3МР камера със светкавица, предна VGA камера за видеоразговори и батерия с капацитет 1650 mAh за 10 часа разговори или 21 дена в стендбай режим. Смартфона предлага и специален панел за лесен достъп до предпочитаните приложения за употреба в движение.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите