Руснаци посрещат Нова година всеки ден

Руснаци посрещат Нова година всеки ден
От откриването на клуб „Пурга“ досега барът е едно от най-атрактивните и забавни места в Петербург. Снимка: photograch.com
A A+ A++ A

В нощен клуб в Санкт Петербург руснаците всяка вечер посрещат Нова година.

От откриването на клуб „Пурга“ досега барът е едно от най-атрактивните и забавни места в Петербург. Посетителите се радват не само на коледната украса, на шампанското и националния химн, но и на многото забавни състезания и програми.

„Има хора, които са работили на 31 декември и не са имали времето и възможността да отпразнуват Нова година. А тук е лесно – просто идваш при нас, в „Пурга“. Ние празнуваме Нова година всеки ден“, казва Николай, аниматор в клуба, цитиран от bTV.

Идеята да се отпразнува началото на Новата година в друг ден става все по-популярна – доказателство са резервираните със седмици напред маси в малкия нощен клуб.

Собствениците си обясняват това с факта, че при тях посетителите успяват да се разтоварят и да се държат свободно. А и всеки иска да усети празничния дух.

„Бях далеч на Нова година и не успях да я отпразнувам с приятелите си. Затова днес дойдох в този бар, защото знам, че ме чака топла и приятелска атмосфера, а и винаги е весело“, споделя Алексей, посетител.

#Русия #Нова година #клуб #Санкт Петербург #бар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници